Rajče tyč. datlové - Datlo 30s - série JAZÝČKY
Plody datlového tvaru zrají do sytě žluté barvy.
Lycopersicon esculentum Mill. / Rajčiak kolíkový
Popis:
Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku. Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Při předpěstování sadby provádíme výsev v březnu. Do nevytápěných rychlíren vysazujeme v druhé polovině dubna, ven na záhon po 15. květnu, 3 - 4 rostliny na m2.
Tyčkové odrůdy během vegetace vysazujeme k opoře a odstraňujeme boční výhony z úžlabí listů. Zajistíme pravidelnou zálivku v delších časových intervalech. Největší potřeba vody nastává v době tvorby plodů, menší potřeba vody je při zrání plodů. Zaléváme vždy po sklizni, abychom snížili nebezpečí praskání plodů.
HTS: 3,2 g
V 1 g: 311 semen
Předpěstování: březen
Výsev na záhon: po 15. květnu, 3 - 4 rostliny na m2
Odrůda: DATLO
Rajče z kolekce ""Pro mlsné jazýčky"", plody datlového tvaru zrají do sytě žluté barvy, mají hmotnost 16 – 20 g, jsou atraktivní na vzhled a velice chutné. \
Popis:
Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku. Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Při předpěstování sadby provádíme výsev v březnu. Do nevytápěných rychlíren vysazujeme v druhé polovině dubna, ven na záhon po 15. květnu, 3 - 4 rostliny na m2.
Tyčkové odrůdy během vegetace vysazujeme k opoře a odstraňujeme boční výhony z úžlabí listů. Zajistíme pravidelnou zálivku v delších časových intervalech. Největší potřeba vody nastává v době tvorby plodů, menší potřeba vody je při zrání plodů. Zaléváme vždy po sklizni, abychom snížili nebezpečí praskání plodů.
HTS: 3,2 g
V 1 g: 311 semen
Předpěstování: březen
Výsev na záhon: po 15. květnu, 3 - 4 rostliny na m2
Odrůda: DATLO
Rajče z kolekce ""Pro mlsné jazýčky"", plody datlového tvaru zrají do sytě žluté barvy, mají hmotnost 16 – 20 g, jsou atraktivní na vzhled a velice chutné. \
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semena SEMO |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Hloubka: | 0.2 |
Šířka: | 8.1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení